026 - 379 96 97

Zijpendaalseweg 91
6814 CG Arnhem

Gesloten op:
Zie openingstijden.

Link naar Acupuncturist Liu Link naar Informatie Praktijk Link naar Behandelmethoden Link naar Mijn Klachten Link naar Chinese Geneeswijzen Link naar Contact Informatie

 

LAATSTE UPDATE: 23 februari 2021
Update i.v.m. Coronavirus

Geachte patiënt,

Vanaf 3 maart 2021 zijn wij weer geheel open.

Wij zijn op praktijkdagen van 9 uur tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar. Via e-mail: info@acupunctuurliu.nl kunt u een afspraak maken. Raadpleeg deze website indien de overheid nieuwe regels afkondigt.

Regels praktijk

Behandeling is, zoals gebruikelijk, alleen op afspraak. Ook volgen wij de regels van het RIVM. Voor u betekent dat wij u verzoeken om, voor uw en onze veiligheid, niet te komen wanneer u hoest en koorts heeft.

Verder wordt u verzocht om alleen naar binnen te komen. Eventuele bestuurders die u brengen of halen worden geacht niet naar binnen te komen. Uitzondering hierop geldt voor één begeleider van een minderjarige of mensen met een beperking.

U wordt verzocht om zelf een hoeslaken en een grote handdoek mee te nemen.

U komt alleen op een kamer te liggen.
Alleen patiënten die samen wonen, kunnen samen op één kamer liggen.

Openingstijden en bereikbaarheid
De openingstijden zijn tijdelijk veranderd in 09.00 tot 15.00 uur. Uiteraard zijn we dan ook telefonisch bereikbaar maar alleen van 09.00 tot 12.00 uur.
Het heeft onze voorkeur dat u uw verzoek om een afspraak in te plannen, per e-mail aan ons kenbaar maakt. Geeft u hier gehoor aan, Wilt u dan zo vriendelijk zijn uw telefoonnummer te vermelden waarop u te bereiken bent zodat wij u kunnen bellen voor de planning.

Door de omstandigheden en het voor ons opnieuw opstarten, vragen we uw begrip voor eventuele ongemakken.